Boek uw transfer online

Professionele chauffeurs
Unieke, onveranderlijke en transparante prijzen
Gratis afzegging
Gratis wachten
Quality of service & algehele betrouwbaarheid
Gemoedsrust !

HOE WERKT HET ?

De eenvoudigste manier om uw taxi te boeken van waar naar de luchthavens

Online boeking

Boek uw pendeldienst naar de luchthaven online en betaal veilig met onze verschillende betaalmethoden

Bevestiging van reservering

Krijg alle informatie over uw overdracht rechtstreeks in uw inbox

Luchthavens en treinstations

We bedienen alle luchthavens en stations in zowel België als de buurlanden

Professionele chauffeurs

Onze chauffeurs zullen u op de luchthaven begroeten met een persoonlijk bordje met uw naam

ONZE AUTO'S

ECO KLASSE (4 PAX)

MINIBUS (7 PAX)

BUSINESS KLASSE (3 PAX)

MEETING POINT

LUCHTHAVEN BRUSSEL ZAVENTEM
Java Coffee

LUCHTHAVEN VAN CHARLEROI
Leonidas winkel

BRUSSEL ZUID STATION
Sam's Café

Over Taxitoairports

Taxitoairports is een systeem voor het vinden en boeken van autotransfers. De afgelopen jaren hebben we autoverplaatsingen in heel België en in de ons omringende landen bij zich gehad. Tegen die tijd hebben we onze service aangeboden aan veel toeristen en hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van privé transfers van / naar luchthavens.

Transfers

Voordat u op reis gaat, koopt u uw tickets en boekt u uw hotelkamer; maar je moet ook overwegen om al je reizen van tevoren voor te bereiden in een land dat je niet kent. Kunnen we ter plaatse een taxi nemen of het openbaar vervoer vinden? Ja, maar in deze gevallen riskeert u te veel te betalen of weet u zelfs niet hoe u uw overdracht kunt vinden.

Alles is een stuk eenvoudiger, als u van tevoren een transfer boekt. Taxitoairports kan u helpen. Kies uw route, selecteer de autocategorie, laat uw gegevens achter en voer de vooruitbetaling uit. Op de aangegeven tijd wordt u door de chauffeur opgewacht en veilig gereden.

Een individuele taxi heeft verschillende voordelen ten opzichte van groepsoverdrachten.

Je hoeft niet te wachten op alle andere toeristen uit je groep op de luchthaven. U hoeft niet met de bus te reizen met alle toeristen aan boord tot de laatste gast. Soms duurt het enkele uren! Door uw privétransfer te bestellen, wordt u rechtstreeks naar het hotel gebracht om uw verblijf te starten.

Een individuele taxi is eigenlijk veel comfortabeler dan een bustransfer. Vooral als je met je kinderen reist of met je vrienden of je ouders. In elk geval kost het u niet veel meer omdat de prijs van de overdracht per auto en niet per passagier is.

Onze voertuigen

Ons assortiment voertuigen is vrij breed. U kunt kiezen uit 3 categorieën auto’s: minibusje van de economy class met een capaciteit van 7 personen.
Als u kinderen hebt die met u reizen, krijgt u een baby- / kinderzitje aangeboden.

Welkom aan boord!

Kies en reserveer uw overschrijvingen online, aarzel niet om uw vragen te stellen. We zijn altijd bereid om u te helpen en een transfer voor u te maken. Wij zorgen voor uw comfort en uw goed humeur tijdens de overdracht!

ONZE PARTNERS